Bine ai venit la KIRBY Constanța!

Despre Noi

image image

AMMA HCS CAPITAL INVEST SRL

Distribuitor autorizat Kirby în România!

Ne adresam acelora pentru care curatenia are un cu totul alt inteles, acelora care dau o valoare caminului lor, acelora pentru care curatenia in profunzime inseamna un ambient mai sanatos si mai curat. Asa cum spunea poetul Lucian Blaga: "Când facem un bine cuiva dintr-o pornire într-adevăr adâncă şi curată, nu numai că nu aşteptăm recunoştinţă, dar ne vine parcă să mulţumim noi aceluia, că ne-a primit cu bucurie darul şi binele".

We are positive!

Inca de la inceput am crezut cu tarie ca "Trebuie sa incepi tot ce faci printr-o atitudine pozitiva", asa spunea celebra autoare Carrie Latet. Tocmai de aceea, suntem o echipa pozitiva, tanara, unita si cu atitudine orientata in mod prioritar catre client si catre nevoile acestuia.

Clientul nostru, prietenul nostru!

Prin faptul ca ne dorim sa fim cei mai buni pentru clientul nostru, compania Kirby s-a dedicat de-a lungul timpului perfectionarii continue doar unui singur produs – sistemul de curatenie bazat pe primul aspirator creat in 1914 de Jim Kirby, The Ezee, ajungand in 2015 la modelul Avalir.

We are Kirby

Vino in familia Kirby! Be positive! We are positive!

About Shape
About Shape
About Shape
About Shape
About Shape
About Shape
About Shape
About Shape